Hundar/Djur som jag minns
Until we meet again...

SLCH FEMANDOS VILDE

Minns jag inte så mycket av dessvärre då jag var ganska så liten när han fanns hos oss.

SLCH SUCH AZONAS SAREK

Alias "Sacke" var jättesnäll och go, minns hur vi sprang runt och lekte och la en badring runt hans hals som han gick omkring med. Det dunkar i mitt hjärta för de belgiska vallhundarna speciellt då terv och grönis!

   SBCH SLCH SUCH INTUCH EVALLENS CHOCOLATE MADAME


Våran vackra "Madde"! Madde hängde med mig på allt. Jag drog med henne på agilitykurser, mm och trots att hon hade blivit gammal och såg dåligt så sprang hon runt där med mig med svansen viftandes.

CEFEUS SKYLLA

Min första egna kelpie. Dessvärre dog Skylla enbart ett par år gammal utav epilepsi! Hoppas att ingen ska behöva uppleva denna tragedi.

NORD VINNARE-99 SUCH CEFEUS NYX

Hon var våran älskade clown som älskade att visa upp sig! Det var väl därför som hon älskade utställning så mycket då alla tittade på henne och uppmärksamheten var riktad på henne :) Hon var min lilla ängel, följde med mig överallt, gick dessvärre bort efter en olycka, hon fick somna in i mina armar. Det var en ära att få vara hennes vän. Jag älskar dig så mycket min vackre vän, tänker på dig varje dag och önskar att du vore här vid min sida där du hör hemma. Vi ses sen min älskade, min bäste vän.

SLCH SBCH CEFEUS MANYA

Mammas (Pias) ängel. Mitt bästa minne med henne var när hon och jag tävlade elitspår, jag 19 år gammal och hon 12 ½ år gammal! Vi var ½ poäng från certpoäng.

CEFEUS YX

Du var min clown och min bästa vän. Det var mitt livs svåraste dag, när vi skildes åt. Kommer för alltid minnas dina mjuka öron, din glädje och din vilja. Du lärde mig så mycket. Jag vet att du har det bra nu, att du känner dig trygg. Du kommer alltid att finnas hos mig, kommer aldrig att glömma dig. Inga ord finns som kan beskriva den sorg jag känner över att behöva ta farväl av min bästa vän, min träningskamrat. Vi kommer att mötas igen. Det finns en bättre plats för oss, och jag vet att du kommer vänta där på mig. Tills vi ses igen min ängel. Jag älskar dig.

Kaisa frå Lode


Saknar dig min älskling!

Lizzie


Hoppas du har det bra, vi ses igen